Anti aging Informatie en tips over anti veroudering

Anti aging

Tips Informatie

Hier vindt je tips over anti aging. Steeds weer komen er nieuwe technieken bij, en voorkomen is beter dan genezen! Eenmaal ontstane rimpels krijg je, zonder botox en andere fillers , nooit meer helemaal weg. Daarom is het raadzaam te beginnen met anti aging voor de rimpels ontstaan. Dit kan zijn door middel van cremes, of door middel van botox, of fillers.

Meer onderwerpen

Anti aging behandelingen

eMatrix anti aging behandeling

eMatrix resulteert in een unieke combinatie van rimpelreductie, pigmentverbetering, het verkleinen van de poriën, littekenherstel, huidverstrakking en lifting met een extreem korte herstelperiode."


Instantly Ageless

Is een krachtige anti-rimpel microcrème die de tekenen van veroudering snel en effectief tenietdoet. Het werkt zo snel dat het u versteld zal doen staan! Het is een krachtig lichtgewicht serum dat de strijd aangaat tegen fijne lijntjes, rimpels, poriën en zwelling onder de ogen, en dat in slechts 3-5 minuten.

Ik was zeer benieuwd? Na aanschaf meteen opgedaan, en het werkt inderdaad verbluffend tegen rimpeltjes op bovenlip, en ook wallen. Jammer dat het product wit uitslaat, en het moeilijk is er make-up overheen te doen. Dit kun je enigszins oplossen door eerst je gezicht met een watje met Fysiologisch te deppen.

instantly ageless

Microdermabrasie

Rimpeltjes, acne, oppervlakkige rimpels en pigmentverkleuringen kun je uitstekend behandelen door middel van microdermabrasie. Microdermabrasie is in feite niets anders dan het ‘slijpen’ van de huid; er wordt een zeer dun laagje huid verwijderd waaronder een nieuwe, frisse huidlaag zich bevindt. Microdermabrasie is de mildere variant van dermabrasie waarbij met rondraaiende borstels of slijpsteentjes een huidlaagje wordt afgeschuurd. De behandeling is vrijwel pijnloos en mag door artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialist worden toegepast.

Creme anti aging

Marchal Wrinkle Smoother

Een exclusieve anti-rimpelgel. De gel werkt direct: al na 5 minuten heeft u een zichtbaar verjongde uitstraling. Marchal Wrinkle Smoother verzorgt bovendien uw huid. Uw huid wordt verstevigd en beschermd tegen invloeden van buiten. Ook zeer geschikt voor een avondje uit.

Dit wordt beweerd bij deze firma,maar na aankoop van dit potje, (waar maar heel einig in zit ) ben ik direct aan het smeren gegaan op mijn rimpels natuurlijk. Ik heb de rimpels van de bovenlip ingesmeerd, maar wat ik al verwachte totaal geen effect. Weer 20 euro armer zonder resultaat. Ik vertelde dit verhaal tegen mijn esthetisch huidarts, zei vertelde mij dat vrouwen in de middeleeuwen eiwit gebruikte om rimpels te vervagen. Dus zal het wel een potje eiwit zijn geweest. Dit moet ik nog gaan proberen.

Botoxcream

Dermatologisch expert dr. Peter Velthuis verklapt weer een paar fijne nieuwtjes op het gebied van injectables!

Hij verteld dat er momenteel een Botox-product ontwikkeld wordt dat als crème op de huid wordt aangebracht en door de huid heen oppervlakkige spieren ontspant. Dit gaat onder de naam Revance® uitkomen.

Slakkenslijm

Het slijm dat Helix aspersa slakken achterlaten is verantwoordelijk voor de genezing en regeneratie van de slakkenhuisjes. Omwille van deze helende eigenschappen, wordt slakkenslijm sinds kort ook in cosmetica verwerkt. Producten op basis van slakkenslijm beweren efficiënt te zijn op het vlak van rimpels, acné, littekens en striemen. Slakkenslijm bevat niet alleen anti-bacteriële, maar ook anti-oxiderende eigenschappen. Ondanks het vreemde aspect is cosmetica op basis van slakkenslijm de laatste jaren zeer populair geworden. De bekendste merken zijn Elicina slakkencrème, Helix Face slakkenslijmcrème, SlakkenWonder en Baba Caracol.

 

Injectables en Fillers

Er zijn diverse soorten fillers, iedere kliniek heeft zijn eigen voorkeur. Hier ziet u enkele merken fillers en injectables

Melkzuur Sculptra

Behandeling met Sculptra
Sculptra onderscheidt zich van andere injectables doordat het resultaat van een behandeling langdurig is. Het effect van de collageenaanmaak kan twee tot drie jaar zichtbaar blijven. Een behandeling met Sculptra veroorzaakt doorgaans weinig ongemak. Sculptra wordt met een dunne naald geïnjecteerd in de middelste laag van de huid waar het vetweefsel en collageen verloren zijn gegaan. Sculptra wordt weliswaar in de huid geïnjecteerd, maar dit betreft slechts kleine hoeveelheden. Sculptra is 100% biologisch afbreekbaar en hypoallergeen. Elke behandeling duurt circa 20 tot 30 minuten afhankelijk van het aantal te behandelen gebieden, daarna kunt u weer verder met uw dagelijkse werkzaamheden. In de opbouwfase zijn meestal twee tot drie behandelingen nodig. Het aantal behandelingen is afhankelijk van het gewenste resultaat.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur wordt gebruikt om de huid te hydrateren en lijntjes te vervagen en kringen onder de ogen verminderen.
Diepe rimpels op te vullen (Restylane, Perlane, JuvVeel rimpels in het gelaat ontstaan door het willekeurig of onwillekeurig aanspannen van spiertjes vlak onder de huid. Dit zijn vooral de fronsrimpels op het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen en (in mindere mate) de kraaienpootjes aan weerszijde van de ogen. Botuline toxine blokkeert het ‘aanspan-signaal’ tussen de zenuwtjes in de huid en de huidspieren. Hierdoor kunnen de spiertjes in de huid niet meer (volledig) worden aangespannen. Dit proces duurt ongeveer 1-2 weken. Het effect houdt een aantal maanden aan, daarna neemt de mogelijkheid om de spiertjes aan te spannen weer langzaam toe. Er groeien dan namelijk weer nieuwe zenuwuiteinden aan om de geblokkeerde zenuweinden te vervangen te vervangen.
In veel landen (zoals de Verenigde Staten en Frankrijk) is botuline-toxine officieel geregistreerd voor het behandelen van cosmetisch storende rimpels.
In Nederland zijn de volgende botuline-toxine medicijnen verkrijgbaar: Botox, Dysport, men Azzalure. Het laatst genoemde product, Azzalure is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van rimpels.ederm, Surgiderm, Matrigel, Esthelis, Téosyal zijn enkele merken.
Holtes in het gezicht op te vullen (Restylane Sub Q, Voluma)


Injecties met Hyaluronzuur

Er zijn verschillende producten op basis van Hyaluronzuur die zich in de huid laten inspuiten. Het verschil zit hem in de geconcentreerdheid van het product. Alle soorten Hyaluronzuur zijn afbreekbaar. Dat wil zeggen dat ze na enkele maanden terug uit de huid verdwijnen.

Heb nu Hyaluronzuur van het merk Teosyal laten inspuiten, een goede keus geweest. Rimpels ingespoten bij diepe groeven langs oog. Na 4 maanden was deze filler niet meer te zien, is nu Juvederm ingespoten een dikker substantie die volgens de arts langer blijft en betere resultaten heeft. Deze filler heeft 1 jaar met goed resultaat gezeten.

Wat is Radiesse

Radiesse is een niet permanente filler waar rimpels en volume verlies mee kunnen worden behandeld. Het is een filler waarvan het effect tot 2 jaar zichtbaar kan zijn. Radiesse® is een gel (70% van het volume) waarin calciumhydroxylapatiet bolletjes (30% van het volume) zijn verwerkt. Deze bolletjes zijn heel erg klein en opgebouwd uit calcium en fosfaat-ionen die van nature in het lichaam voorkomen. De gel lost langzaam op en de ruimte van de gel wordt dan geleidelijk ingenomen door lichaamseigen cellen.

Hoe werkt het

Radiesse wordt diep in de huid ingebracht met een canule (een niet traumatische naald). Het is heel precies te doseren en kan gericht volumeherstel of verandering geven. Radiesse® stimuleert het lichaamseigen collageen en geeft daardoor ook versteviging van de huid. Hierdoor is Radiesse® vooral geschikt om volumeverlies aan te vullen (b.v. in de jukbeen regio) en is het niet geschikt om in een spier aan te brengen (het kan niet worden gebruikt voor volume vergroting van b.v. de bovenlip). Het duurt enkele weken voordat de collageenvorming merkbaar wordt, het volume effect is al direct na de behandeling zichtbaar.

Wanneer zie ik effect?

Het volume effect is direct na de behandeling al duidelijk zichtbaar. Door de verdoving en/of zwelling kan de eerste dagen na de behandeling het eindresultaat nog niet goed worden beoordeeld. Pas na zes weken is het maximale resultaat bereikt. Voor een optimaal resultaat kan na zes weken een touch-up behandeling nodig zijn. Hierbij wordt dan nog een klein beetje Radiesse bijgespoten.

Mijn ervaring met radiesse. Direct na de inspuiting is er resultaat en denk je van WOH. Echter 2 dagen nadien is het resultaat verdwenen. Het resultaat is er doordat er een verdovend middel in de radiesse zit en een watersubstantie. Echter 4 weken nadien al het resultaat weg en geld kwijt. Radiesse geeft geen enkele garantie. Want zeggen ze in een mailbericht het scheelt van patient tot patient wat een onzin het werkt of het werkt niet, mooie manier om van je verplichtingen af te komen.

 

Anti aging

Tips tegen rimpels

Aminozuren leveren de huid, de haren en de nagels essentiële stoffen die van binnenuit voeden. Op deze manier wordt het bindweefsel versterkt, de huid blijft zacht en elastisch, de nagels sterk en de haren stevig. Collageenhydrolysaat tegen huidveroudering
Het gebruik van collageenhydrolisaat zorgt voor de aanvoer van grote hoeveelheden van de aminozuren glycine en proline die nodig zijn voor de aanmaak van nieuw collageen voor de huid. Ook lijkt de inname van collageenhydrolisaat de huid te beschermen tegen veroudering door UVB stralen. UV stralen zijn waarschijnlijk de belangrijkste factor in huidveroudering.Hier te bestellen

lippofilling gezicht

Lippofilling lichaamseigen vet wat ingespoten word in het gezicht. heeft een langdurig resultaat, en is in verhouding goedkoper dan hyaluron. Lipofilling kan voor diverse toepassingen worden ingezet. Vaak wordt het ingezet om volume terug te geven in het gezicht. Het vet wordt meestal uit de buikstreek gehaald, omdat deze veel stamcellen bevatten. Een totale facelift van gezicht is mogelijk met deze behandeling. De lippofilling behandeling is in verhouding goedkoper als fillers zoals hyaluron. Deze blijven gemiddeld maar 7 maanden zitten, en voor zo'n 6 ml ben je al snel 2000 euro kwijt.

Botox

Mijn ervaring met Botox. Moeilijk om de verticale lijnen op het voorhoofd weg te krijgen. ook een openblik (wenkbrauwlift) is moeilijk met botox. heb het nu 3 maal in laten spuiten, maar mijn verticale fronsrimpels zijn er nog steeds.ook nog steeds geen open blik. Het enige wat vervaagd is de horizontale fronsrimpel. Blijkbaar heeft dit aan de soort Botuline gelegen, en is er bij mij een goedkope versie ingespoten (Let hier mee op). Heb nu in Frankrijk Botox laten spuiten bij een gerenomeerd arts, en deze werkt wel goed, is wel duurder, maar het blijkt dat goedkope versies gewoon niet werken.

Hormoon therapie

Er is veel discussie rond "hormonen", maar grotendeels gaat dit over de neveneffecten van synthetische hormonen. Het is belangrijk om te weten of we te maken hebben met natuurlijke, bio-identieke hormonen of synthetische hormonen, aangezien ze verschillende functies in ons lichaam hebben. Wij gebruiken voor uw hormoontherapie alleen natuurlijke, bio-identieke, op maat voorgeschreven hormonen dat is de enige manier om uw hormonen veilig te vervangen of aan te vullen.

Primelab

Met Anti-aging geneeskunde wordt veelal cosmetische geneeskunde bedoeld. In feite is dit slechts een beperkt, maar wel zeer prominent onderdeel van anti-aging geneeskunde.

Andere, en veel werkzamere manieren om het lichaam te “verjongen” te lang onderbelicht gebleven. Het aanvullen van deficiënties in de voeding, leefstijladvies , en het corrigeren van hormoontekorten met behulp van bio identieke hormonen zijn zeer effectieve methodes om diverse lichaamsfuncties te verbeteren. U zult merken dat u zich energieker en jonger voelt en er ook zo uit ziet!

Kokosolie tegen rimpels

Misschien denk je hier niet zo snel aan, maar kokosolie is zo effectief! Als ik op vakantie ga neem ik niets anders mee als een potje goede bio kokosolie. Het voedt de huid, is effectief tegen rimpels, en bij lang gebruik vermindert het nek rimpeltjes, rimpeltjes op de bovenlip etc.. Ook na het zonnen is het een perfecte afther sun, je gezicht reinigen en make-up verwijderen, alles kan met kokosolie. Waarom zou je dure cremes kopen, als 1 potje goede kokosolie van 10€ voldoet. Ook iedere dag 2 theelepeltjes kokosolie eten doet wonderen voor je huid en lichaam.

Anti aging klinieken